TINA.

Zdaj že vem, dobro vem. Veliko stvari v življenju je igra poguma, drznosti in zaupanja. Vase. V tiste skrite slutnje in uvide, ki jih v življenju dobivaš na takšen in drugačen način.

Od vedno sem drzna. Ko pa sem si dovolila, da še bolj razprem krila, je zakričal še glasnejši glas navdiha. Pokazala se mi je vizija mojega nadaljnjega delovanja, za katerega čutim, da ustvarja vtis, ki se spreminja v energetski odtis.

Moje življenje se vrti okoli življenja. Vem, sliši se klišejsko, a je še kako resnično. Že več kot dve desetletji sodelujem in se povezujem z ljudmi na drugačen, globlji način. Kot mentor, življenjski in duhovni svetovalec ter zdravilec, učitelj in vodja ritualov ter meditativnih in ostalih praks, ki dvigujejo zavedanje in čutnost. Predvsem pa kot intuitivni pisatelj in stvaritelj različnih kreacij, ki se dotikajo človeka drugače. Za mano je izjemna pot. Daleč od pričakovane. Daleč od načrtovane.

Mladostniška ljubezen do športa, ki se je kasneje preoblikovala celo v profesijo, mi je odprla vrata v sprejemanje in razumevanje svojega telesa, kar se je v kasnejših letih nežno prelilo v sprejemanje sebe kot celote, predvsem pa v dojemanje sebe kot brezmejnega duhovnega bitja, ki ga vodi posebno poslanstvo. To poslanstvo sem sprejela, ga objela, se ga odločila negovati in z njim pluti po še neraziskanih vodah.

Tako delujem. Velikokrat drugače. Velikokrat nerazumljeno. A velikokrat tudi močno navdihujoče za vse tiste, ki me znajo slišati, čutiti, razumeti.

Biti razumljen v mojih očeh pomeni biti sprejet. Tak, kakršen si. Brez maske. Brez igre. Brez trohice občutka, da želiš ugajati in biti všečen. Biti sprejet pomeni biti objet z občutki, ki ti dajejo zagon in potrdilo, da delaš dobro. Da delaš spremembe. Da puščaš odtis. Z odtisom nastajajo in ostajajo sledi, ki so večni del sprememb.

 


PUUNA LIVING & HEALING filozofijo, metode, prakse in izkušnje kreira in predaja Tina Pustovrh Puc. Celoten postopek celostnega ali samo dušnega zdravljenja je plod njenih osebnih in učiteljskih spoznanj, izkušenj, raziskav in posledice njenega več kot 20-letnega dela v službi ozdravitve človeka, predvsem pa je plod njenega načina življenja in dojemanja le-tega.

Tina Pustovrh Puc je diplomirana kineziologinja, doktorska raziskovalka zunaj čutnih zaznav v povezavi z osebnimi karakteristikami. Ima opravljeno licenco zdravljenja s Tradicionalno Kitajsko Medicino ter šolanje s področja psihoterapije telesa in čuječnosti. Že več kot 10 let se posveča predvsem človekovim duhovnim potencialom in prehajanju človekove zavesti preko različnih dimenzij, tudi v kombinaciji s fizičnimi občutji in ostalim čutenjem. Potiho priznava, da je novodobni mistik, ki zna obdržati noge na tleh, ob tem pa se uspeti dotikati in živeti z brezmejnega neba.

Tina je tudi avtorica treh knjig (22, 11 in OIAIO), lastnica PUUTI sobe (soba za življenje in umetnost, v kateri se dogajajo različni umetniški in življenjski dogodki) in intuitivna umetnica. Njene knjige lahko naročite preko njene uradne spletne strani: tinapustovrhpuc.com