WHOLISTIC HEALING RITUAL

WHOLISTIC HEALING RITUAL je posebne vrste sprostitveno – aktivacijsko – terapevtski ritual, ki je oblikovana prav za čase, v katerih živimo, in za človeka, kakršen je danes.

Človek se je skozi leta, ki ne vključuje zgolj zadnjih nekaj let, razvil v človeka, ki je skoraj do potankosti izgubil stik s svojo čutno naravo. Svoje življenje je nakopičil s stvarmi, ki jih ne potrebuje, svoj um zaposlil s podatki, ki so v njegovem življenju nepotrebni ali celo škodljivi, svojim emocijam je dovolil, da se uravnavajo po zunanjih dražljajih, svoje občutke pa je potlačil do te mere, da je popolnoma pozabil, kdo je in kaj je njegov pravi namen.

Več ur trajajoči celostni ritual je ustvarjen z namenom, da človeka očisti v nepotrebne nesnage, ki mu popolnoma onemogoča, da ponovne najde stik s samim seboj. Ta čarobni terapevtski ritual ima namreč poseben energetsko – intuitivno – fizičen učinek. To povezovanje fizičnega s subtilnim in tudi duhovnim je tisto, ki pomaga rušiti zidove, odstranjevati plasti in odkrivati resnico, ki živi v samem duhovnem bistvu vsakega izmed nas. Ko človek živi svojo resnico, uravnovešen in v skladu z vsemi svojimi ravnmi, živi celostno in zdravo.


TRAJANJE: zasebni ritual traja 4 do 5 ur.

POTEK IN CILJ RITUALA: Intuitivni vpogled (pogovor) + fizični kontakt s terapevtom (podoben masaži) + sprostilne/meditativne tehnike za krepitev lastnega vpogleda in odstranitev stresa ter za reaktivacijo globinskega čutenja, posledično aktiviranje in doživljanje globoke notranje mirnosti.

CENA: 280 EUR/ritual

RITUAL KREIRA IN IZVAJA: Tina Pustovrh Puc

PRVI PROSTI TERMIN: december, 2022.

Pošljite povpraševanje na: info@tinapustovrhpuc.com